top of page
globalni marketing

Uspješno europsko društvo

valjak

10.000+ dovršenih narudžbi

preporučuju korisnici

Preporučuju zadovoljni klijenti

provjera autentičnosti

Provjereni soboslikari

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI

Bojenje prostorija, stanova i obiteljskih kuća

Bojenje trgovina, restorana i smještajnih kapaciteta

Bojenje ureda i poslovnih prostora diljem Zagreba

Bojenje garaža, podruma, industrijskih dvorana i ostalih prostora

1.

ISPUNITE NARUDŽBU

Ispunite online obrazac koji će Vam prikazati procijenjenu cijenu. Zatim ćemo Vas telefonski kontaktirati i u slučaju da ste i dalje zainteresirani, potvrditi narudžbu.

2.

ADAM BOJA

Vi odredite termin kada će doći soboslikar i izvršiti bojenje zidova. Zahvaljujući velikoj mreži soboslikara možemo Vam zakazati termin već slijedeći radni dan od dana zaprimanja narudžbe.

3.

PREUZMETE I OCIJENITE

Prilikom preuzimanja obojenog prostora potrebno je samo potpisati zapisnik o primopredaji, uplatiti unaprijed dogovoren iznos na naš bankovni račun i ocijeniti posao soboslikara.

KAKO TO FUNKCIONIRA

ZAVRŠENI POSLOVI

ZAVRSENI RADOVI

Surađujemo s desetcima kvalificiranih soboslikara po cijelom Zagrebu.

ZAŠTO ADAM

Narudžbe u Zagrebu i okolici preko Adama su sigurne jer su naši soboslikari provjereni.

SIGURNOST

Sigurnost je prioritet. Soboslikari su provjereni i ocjenjeni od strane desetina klijenata. Plaćate samo ono što Vam je stvarno pruženo. Vašeg soboslikara isplaćujemo tek kada izvrši posao.

Brzo i lako naručivanje bojenja u Zagrebu i okolici. Adam će za Vas naručiti soboslikara.

VRIJEME

Nemojte uzalud gubiti vrijeme na traženje i odabir soboslikara, na beskonačne provjere i pregovore o cijeni i terminu početka radova. Kontaktirajte nas, Adam će to napraviti za Vas.

PODRŠKA

O svakom zahtjevu brine jedan od naših menadžera koji će Vas voditi kroz cijelu narudžbu i biti Vam na raspolaganju od same predaje zahtjeva sve do preuzimanja obojenog prostora.

Narudžba uključuje:

Dodatno možete naručiti:

Manje popravke žbuke

Dio usluge koju nudimo su manji poprvci žbuke, zaglađivanje rupa po zidovima i popravak manjih pukotina na zidovima i stropovima.

Pokrivanje podova

Priprema prostora za bojenje je jednako važna kao i sam proces bojenja. Zaštiti ćemo Vaše podove od nepotrebnih mrlja.

Osnovno čišćenje

Veliki naglasak stavljamo na cjelokupnu urednost provođenja soboslikarskih radova, stoga je u narudžbu uključeno i čišćenje nakon bojenja.

Prijevoz u Zagrebu

Prijevoz soboslikara, materijala i alata potrebnog za soboslikarske poslove na sve lokacije u Zagrebu.

Veće popravke žbuke i uklanjanje tapeta

Usluge uklanjanje tapeta, veće izmjene na stropovima i zidovima, uključujući plijesan, struganje neravnina ili šteta od poplavljanja.

Premještanje i prekrivanje namještaja

Prepustite nama sve teške ormare i krevete. Soboslikari će Vam rado pomoći s premještanjem i prekrivanjem namještaja.

Temeljno čišćenje

Nije Vam dovoljno grubo čišćenje? Temeljno čišćenje Vam garantira da će soboslikari nakon obavljenog posla ostaviti prostoriju kao da tamo nikad nisu bili.

Prijevoz do okolice Zagreb

Nudimo usluge soboslikarskih radova u Zagrebu i okolici. Doplatu za prijevoz do okolice Zagreba provjeravamo s Vama prije početka radova.

Hotove

USLUGE U ZAGREBU

Image by Bruno Martins

Bojanje stanova u Zagrebu

Precizno bojanje stanova

Naš tim vještih soboslikara za unutarnje stambene prostore u Zagrebu posvećen je poboljšanju vaših životnih prostora. Prioritet nam je pažljivo rukovanje namještajem, pokrivanje i popravke kako bismo osigurali sigurnost vaših stvari tijekom cijelog procesa bojanja.

Kreativnost i usmjerenost na detalje

Primjenjujući našu stručnost u stambenom dizajnu, donosimo kreativnost u svaku prostoriju, od spavaće sobe do kuhinje. Naš asortiman dekorativnih tehnika u potpunosti pretvara vaš prostor u personalizirani odraz vašeg stila. Naš proces, usmjeren na brižljivu pažnju prema detaljima i korištenju visokokvalitetnih boja, posvećen je postizanju besprijekornih završnih obrada koje podižu estetiku vašeg stambenog dizajna.

Bojanje komercijalnih prostora Zagreb

Fleksibilnost pri dogovoru

Prilagođavamo se vašem rasporedu uz fleksibilno radno vrijeme i dostupnost vikendom. Naše snažne ekipe u Zagrebu jamče učinkovito bojanje ureda, škola i drugih prostora, i usklađivanje s vašim idejama dizajna poslovnih zgrada.

Specijalizirane usluge i konkurentne cijene

Pružamo prilagođena rješenja za komercijalne prostore, u rasponu od bojanja sprejom do ponude više neovisnih ponuda, sve dok prihvaćamo ideje dizajna komercijalnih zgrada. Naša transparentna struktura cijena jamči pristupačnost bez ugrožavanja kvalitete naših usluga.

Image by Ricardo Gomez Angel
Image by Alisha Hieb

Bojanje stropova Zagreb

Transformirajte Vaše stropove

Prepustite se našim malerima ukoliko vam je potrebno bojanje stropova. Najbolja usluga po najpovoljnijoj cijeni.

Pedantni popravci i bojanje

Naše iskusne ekipe specijalizirane su za tehnike preciznog brušenja, temeljnog premaza i impregnacije kako bi se poboljšala prirodna ljepota vašeg prostora. Oslonite se na nas za besprijekorno bojanje stropova i zidova.

Gletanje zidova Zagreb

Sanacija zidova od vlage

Ukoliko imate problem sa vlagom, mi smo tu za vas! Naši majstori iskusni su u riješavanju problema vlage i plijesni na zidovima.

Sanacija plijesni

Ako su vaši zidovi dobili plijesan, na pravom ste mjestu. Pomoći ćemo vam vratiti zidove u prvobitno stanje i riješiti se plijesni.

Image by Thanos Pal
Mixing Paint

Kako pronaći dobrog soboslikara u Zagrebu?

Pronalaženje pouzdanog soboslikara u Zagrebu može biti izazov. Adamova mreža provjerenih profesionalaca osigurava transparentne cijene, osiguravajući kvalitetan rad po razumnoj cijeni.

Adamova usluga ističe se svojom praktičnošću. Ako tražite soboslikara i dekoratera u mojoj blizini, naša platforma pojednostavljuje proces, povezujući vas s lokalnim stručnjacima. Uz veliku dostupnost, možemo započeti vaš projekt već sutra. Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, naši vješti ličioci spremni su oživjeti vašu viziju.

RECENZIJE NAŠIH KORISNIKA

Residential House_edited_edited_edited.j

Soboslikar je bio profesionalan i pridržavao se dogovorenih rokova. Počeo je iste sedmice kada sam kontaktirao Adama, minimizirajući svaki period čekanja. Cijene su bile fer, pružajući dobar omjer vrijednosti za ulaganje. Mogu samo preporučiti Adama za pouzdanu uslugu bojanja.

Ivan, Zagreb

Residential House_edited_edited_edited.j

Izuzetna usluga, iznimno prijateljski nastrojeni i prilagodljivi. Premašili su očekivanja kako bi osigurali pozitivno iskustvo. Njihovi savjeti su bili dragocjeni, i izuzetno sam zadovoljna rezultatima.

Nina, Zagreb

Residential House_edited_edited_edited.j

Njihova pouzdanost, točnost i ljubaznost su se istaknuli. Stan izgleda fantastično! Njihova profesionalnost i očito ponos u njihovom radu ostavili su snažan dojam. Adamov proces je učinio pronalaženje majstora bezbrižnim i isplativim. Svakako ću preporučiti Adama prijateljima i obitelji bez oklijevanja.

Mihaela, Zagreb

bottom of page