top of page

Kalkulacija cijene

Molimo Vas da ispunite parametre upitnika. Zatim ćemo Vas u roku jednog radnog dana kontaktirati kako bismo potvrdili sve podatke.

Želite naručiti kupovinu boje?

Zanimaju me sljedeći radovi:

Procjena cijene

Kontakt podaci

Neobvezujući zahtjev

FAQ

Pitanja

1. Želim pregled, je li to stvarno potrebno?

U većini slučajeva pregled nije potreban. Nakon što postavite narudžbu, s vama će se kontaktirati jedan od naših menadžera, s kojim ćete raspraviti detalje vašeg zahtjeva, na temelju kojih ćete dobiti konačnu cijenu za slikarstvo. U 98% slučajeva možemo točno odrediti cijenu narudžbe, cijena se može promijeniti samo ako se činjenice razlikuju od informacija iz detalja narudžbe (npr. opsežnije popravke, znatno različita površina). Međutim, uvijek ćete unaprijed biti obaviješteni o promjeni cijene i morate zajedno potpisati konačnu cijenu na obrascu narudžbe. Ako je to specifična narudžba ili veliki uredski prostori, nemamo problema s obavljanjem pregleda i određivanjem cijene na temelju toga.

2. Koja je razlika u različitim kategorijama popravaka?

Bez popravaka - to su nema ili minimalni popravci, kao što su zakrpanje nekoliko rupa u slikama. Mali popravci - popravci do 20% površine, to uključuje punjenje malih rupa i popravak malih pukotina, grubih kutova, manjih brtvljenja ili žbukanja. Srednji popravci - popravci do 50% površine, to uključuje lokalno struganje manjih područja, veće pukotine, zakrpe žbuke, niveliranje i popravak štukature. Veliki popravci - popravci preko 50% površine, to je opsežnije struganje (u slučaju potpunog struganja, potreban je dodatni rad, cijenjen od strane slikara na licu mjesta) i bilo kakvi opsežniji popravci na većim područjima, koji ne uključuju struganje.

3. Je li boja uključena u cijenu? Koja je to boja?

Cijena uključuje samo bijelu boju koja se uglavnom koristi za slikanje. Nijanse boja nisu uključene u cijenu. Sve što trebate učiniti je odabrati boju koju želite koristiti za slikanje, a zatim je platiti slikaru na licu mjesta na temelju računa.

4. Što je temeljito čišćenje?

Osnovno čišćenje automatski je dio svake narudžbe, uključuje čišćenje ambalaže i pribora nakon slikanja. Jednostavno rečeno, što je partner slikar donio na mjesto slikanja, on će odnijeti sa sobom. U tim slučajevima vjerojatno ćete morati sami obaviti završno čišćenje nakon slikanja. Partner slikar će se pobrinuti za pokrivanje podova, prozora i prekidača kako bi se smanjila moguća oštećenja ili prljavština. Temeljito čišćenje je dodatna usluga koja osigurava da partner slikar napusti stan u istom stanju kao kad je stigao nakon slikanja. I tako uklanja nečistoće prouzrokovane slikanjem. Međutim, to nisu usluge čišćenja u smislu pranja prozora itd.

5. Kome i kada se plaća?

Narudžba se plaća nakon završetka rada prijenosom na bankovni račun. Vi i slikar ćete zajedno potpisati zapisnik o primopredaji, koji će potvrditi da su obje strane zadovoljne s poslom. Nakon toga, jedan od naših menadžera će vas kontaktirati u vezi s vašim zadovoljstvom i povratnim informacijama, i samo na temelju toga će se izdati dokument o plaćanju. Račun za kupljenu boju ili troškovi prijevoza mogu se slikaru nadoknaditi na licu mjesta, ako se mjesto slikanja nalazi izvan Zagreba.

bottom of page