top of page
Kvaliteta

Kvaliteta je naš prioritet. Svaki soboslikar je iskusni profesionalac, dobro osposobljen, provjeren na temelju osobnih dokumenata te od klijenata redovito dobiva odlične recenzije.

Brzina

Uz Adam si osigurajte kvalitetno bojenje interijera u željenom terminu u tren oka. Ukratko nam recite kada bIste htjeli bojiti i mi ćemo sve dogovoriti za Vas.

Cijena

Naš cilj je kvalitetno bojenje interijera po najboljoj cijeni u gradu. Transparentni smo po pitanju cijene, a procjenu cijene možete dobiti u samo par sekundi putem našeg kalkulatora na webu. 

Podrška

O svakom zahtjevu brine jedan od naših menadžera koji će Vas voditi kroz cijelu narudžbu i biti Vam na raspolaganju od samog poečtka, pa sve do preuzimanja obojenog prostora.

Zašto odabrati Adam soboslikare?

Adam modernizira soboslikarski zanat. Smatramo da ispravno bojenje interijera mora ispunjavati tri osnovna kriterija - kvalitetno je provedeno po povoljnoj cijeni, i u terminu koji odgovara klijentima. Upravo zato je tu Adam koji spaja najbolje soboslikare u gradu s klijentima.

Maksimalno pojednostavljujemo cijeli proces bojenja interijera od upita pa sve do naplate kako biste svoje vrijeme mogli posvetiti drugim stvarima, radeći to što Vas ispunjava. Bez mukotrpnog ugovaranja termina, provjere kvalitete soboslikara ili neugodnog računanja cijene na licu mjesta. Adam sve sređuje umjesto Vas.

U Adamu cijenimo soboslikarski zanat, i upravo zbog toga već imamo nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata sa savršeno obojenim stanovima, kućama ili uredima u Zagrebu..

Anchor 5

Kvaliteta i podrška

Prilikom svake narudžbe Vas spajamo samo s onim soboslikarom s kojim smo izravno surađivali i kojem su klijenti dali izvrsne recenzije. Adam neprestano raste, stoga klijentima koji imaju manje narudžbe nudimo usluge soboslikara koji su novi u našoj bazi podataka. Premda naši soboslikari imaju iskustvo koje su stekli s godinama rada.

O svakoj narudžbi brine jedan od naših menadžera koji će Vas voditi kroz cijeli proces i biti tu za sva Vaša pitanja. Život nosi razne izazove, stoga i kod naših soboslikara može iskrsnuti izvanredna situacija (bolest soboslikara, nedolazak na dogovoreni termin, nezadovoljstvo kvalitetom izvedbe). Molimo Vas da nam javite ako se dogodi slična situacija, a mi ćemo napraviti sve da pronađemo najbolje rješenje koje će biti na zadovoljstvo klijenta i soboslikara. Naši menadžeri su Vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 17h.

Kotva 1
Kotva 4

Najbolja cijena

Zašto imamo nižu cijenu od ostalih? U Adamu efikasno koristimo vrijeme naši partnerskih soboslikara. Soboslikari se brinu u potpunosti o bojenju interijera te ne gube vrijeme na administrativne poslove koji im ne donose prihode.


Imamo veliko iskustvo s procjenjivanjem cijene, stoga se u 95% slučajeva prvotna cijena ne mijenja. Ako soboslikar dođe na mjesto rada i procijeni da stanje prostora ne odgovara opisu (npr. razmjer popravka), može se dogoditi situacija da se cijena smanji ili baš suprotno, poveća. Međutim, cijena je uvijek unaprijed specificirana od strane soboslikara i navedena na naružbenici koju potpisom prihvaćaju soboslikar i klijent prije početka radova. Ako se cijena razlikuje od procijenjene, a klijent se ne slaže s novom cijenom, radovi se neće izvesti a klijent neće ništa platiti.


Nakon izvršenih radova slijedi potpisivanje zapisnika o primopredaji kojim obje strane potvrđuju da je usluga primljena. Na temelju toga klijentu dostavljamo zahtjev za plaćanje koji se zatim uplaćuje na naš bankovni račun.

Kotva 3

Fleksibilni termini i brzina 

Kako je moguće da smo tako brzi? U Adamu imamo veliku mrežu partnerskih soboslikara. To znači da koristeći Adam ne kontaktirate samo jednog, već desetke provjerenih profesionalnih soboslikara u Vašem gradu koji su raspoloživi u željenom terminu.

Svaka narudžba se pojedinačno razmatra i šalje soboslikaru koji najviše odgovara narudžbi. Nekoliko dana pred dogovorenim terminom, klijentu se šalje telefonski kontakt soboslikara.


Bojenje interijera s Adamom je usitinu lako. Radije svoje vrijeme provedite s obitelji, prijateljima ili baveći se omiljenom aktivnošću. S Adamom dobivate kvalitetno obojen interijer po odličnoj cijeni, i što više u terminu koji Vam odgovara.

Kotva 2
bottom of page