top of page
  • Soboslikar Adam

Kako da Vam stan izgleda luksuzno?

Svatko od nas želi da njegov stan izgleda lijepo i spektakularno. Jedan od načina za postizanje takvog učinka je korištenje dodataka koji će prostorijama dati poseban stil i eleganciju. Danas, mnogi ljudi odlučuju unijeti luksuzni stil u svoj stan, koji se prvenstveno odlikuje visokom kvalitetom i sofisticiranim dizajnom. Dobra pozadina za takav interijer uvijek su glatki zidovi, obojani bojama koje odražavaju karakter prostora, stoga je vrijedno koristiti usluge stručnjaka kako bi interijer izgledao besprijekorno. Možda se ugodno iznenadite i provjerite cijenu takve usluge na online kalkulatoru.


Atmosferski i estetski dodatak


Ako želimo unijeti luksuzne elemente u naš stan, tepih je jedna od najboljih opcija. Tepih daje interijeru jedinstveni stil, a istovremeno na jednostavan način može promijeniti dojam koji se stječe u prostoriji. Prilikom uređenja luksuznih interijera vrijedi uložiti u tepih dobre gustoće, napravljen od prirodnih materijala poput svile ili vune. Takav tepih neće biti samo estetski ugodan, već i udoban i ugodan na dodir. Za dodatni efekt, možete odabrati tepih s uzorkom ili u boji koja će se uklopiti u ostatak dekora. Ako želite saznati više o stvaranju atmosferskih prostora, provjerite naš članak na temu.


Namještaj po mjeri u sobi modernog dizajna zidova

Umjetnost na zidu


Još jedan element koji može značajno poboljšati dekor našeg stana su uljane slike. Baš one mogu dodati prostorijama jedinstveni stil i eleganciju. U slučaju luksuznog stila najbolje je odabrati slike velikih dimenzija koje će se jasno isticati na zidu. Uljane slike karakteriziraju intenzivne boje i efekt svjetla i sjene, što ih čini idealnim izborom za one koji žele unijeti elemente umjetnosti u svoj dom.

Moderna uljana slika

Šiveno po mjeri


Još jedan način postizanja luksuznog dekora je upotreba namještaja po narudžbi. Ovakav pristup omogućava nam da dizajniramo namještaj potpuno prilagođen našim potrebama i ukusu. Zbog toga, nećemo pronaći sličan namještaj kod susjeda ili prijatelja. Osim toga, namještaj po narudžbi često je izrađen od najkvalitetnijih materijala, što jamči njihovu trajnost i elegantan izgled.


Namještaj po mjeri koji se savršeno uklapa u dizajn stana

Ukras prostorije


Posljednji element koji će našem stanu dati luksuzan izgled su lampe u art deco stilu. Baš taj stil se povezuje s luksuzom i elegancijom. Art deco lampa se prije svega odlikuje geometrijskim oblicima i ukrasima koji joj daju jedinstven karakter. Treba napomenuti da su ovakve lampe često izrađene od visokokvalitetnih materijala, poput mesinga, stakla ili kristala, što im daje ne samo elegantan izgled, već i trajnost. Art deco lampe možete postaviti u različitim prostorijama, poput dnevnog boravka, spavaće sobe ili blagovaonice, što će na jednostavan način unijeti u te prostorije jedinstveni stil.


Art deco lampa

Sve u svemu, da bi naš stan izgledao luksuzno, trebali bismo se usredotočiti na nekoliko ključnih elemenata, poput tepiha, uljanih slika, namještaja i lampi u art deco stilu. Upravo će nam ti dodaci, u kombinaciji s dobrim ukusom i vještinom uređenja prostora, omogućiti da stvorimo interijer koji će očarati ne samo nas, već i naše goste. Ako se odlučite za veće promjene u svom stanu, pozivamo vas da koristite usluge najboljih stručnjaka.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page