top of page
  • Soboslikar Adam

Najbolji načini da osvježite svoj dnevni boravak!

Nakon dugog dana na poslu ili na fakultetu, možda će vam trebati malo vremena da sjednete i popričate s prijateljima ili uživate u svojoj omiljenoj TV emisiji s toplim kakaom ili čašom vina u ruci! Opuštenost i udobnost koju tražimo obično nalazimo u našim dnevnim boravcima. No, nakon nekog vremena mogli bi se učiniti pomalo monotonim. Pametnim odabirom naše sheme boja, moći ćemo postaviti ugođaj naših soba kakvim želimo i uvesti promjene u njih koje tražimo!

Dizajn bijelog dnevnog boravka

Ne bilo koja bijela boja!

Bijela je najlakša i najčešća boja za bojanje. Pristaje uz svaki stil, boju namještaja i dodataka. Ono što je svakako potrebno da bi se vidjela razlika je samo još jedna nijansa bijele! Antique bijela je elegantna i savršeno se slaže sa sivom ili bež jer sadrži sive i podtonove boje karamele. Ova nijansa bijele daje mogućnost toplih boja u prostoriji, ali omogućuje da soba izgleda svjetlije, a time i veće! Kombinacija otmjenog i udobnog!

Narančasta boja za dnevni boravak

Kad se narančasto spoji s ružičastim!

Narančasta boja povezuje se s optimizmom i pozitivnom energijom. Ako mislite da želite još malo boje da vam uljepša raspoloženje, narančasta je savršen izbor. Rumenilo boje maline ultimativna je boja za dnevnu sobu. Odabrana je kao jedna od boja godine 2023. i kombinacija je narančastih, ružičastih i blistavo crvenih tonova koji vam daju toplinu potrebnu vašoj dnevnoj sobi.

Rozi dnevni boravak

Go Pink or go home!

Ako želite biti malo hrabriji, možete odabrati ružičastu. Želite li boemski stil u svojoj dnevnoj sobi? Dobit ćete ga! Želite li sofisticirano, ali s daškom boje? Sezona ruža je vaš odgovor! Svijetla nijansa ružičaste u kombinaciji sa žutim dodacima te drvenim namještajem učinit će da se osjećate kao u španjolskom domu! Rose Season je svijetlo ružičasta s toplim podtonovima i savršeno se slaže sa svijetlim i neutralnim bojama.

Plavi dizajn za dnevni boravak

Probajte misterioznu tamnoplavu boju!

Dark Cerulean je nijansa plave boje - srednje tamna nijansa cijan/plave s tonovima zelene. Daje sofisticirane, ozbiljne i viktorijanske vibre. Zbog svoje tame, stvara toplu, ugodnu atmosferu koja se može posvijetliti npr. senf žutim i bež jastucima!

Zemljani tonovi u dnevnom boravku

Zemljani tonovi!

Boja vune - klasična i bezvremenska nijansa! Zemljane je boje koja će vašoj dnevnoj sobi dati hladan, ali ugodan izgled! Nježna sivo-zelena boja sa smeđim tonovima, stvara toplu atmosferu. Drveni namještaj, ali i obični bijeli od raznih vrsta tkanina može stvoriti savršen ugođaj za vaš dnevni boravak! Ako želite osvijetliti prostoriju, svaka boja može stati u ovu prirodnu paletu! Također, dodavanje zelenih biljaka u prostor bojan ovom bojom može upotpuniti zemljani ugođaj koji tražite!


Dakle, ako želite promijeniti boju Vašeg dnevnog boravka, koristite naš kalkulator i prepustite Adamu da sve uredi za vas! Vi samo trebate odabrati boju!

0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page