top of page

Registrirajte se i postanite Majstor Adam partner!

* obavezna polja

Dodatni poslovi koje radite:

i

Zašto bojati s Adamom?

Štedimo Vaše vrijeme - unaprijed sve provjeravamo s klijentom. Ne gubite vrijeme obilazeći klijente, prepustite to Adamu.  

Budite sam svoj šef - ne postoji minimalni broj obavljenih poslova. Radite kada Vama odgovara. Ako se dogodi da nemate vremena ili volje, jednostavno nam se obratite i javit ćemo Vam se drugi put. Vi odlučujete koliko narudžba želite izvršiti i koliko često želite raditi.

Bez troškova registracije ili mjesečnih naknada - ne riskirate. Naknadu plaćate samo za izvršene narudžbe. Više ne morate brinuti o pronalazku novih narudžbi, čekanju uplate od strane klijenata ili o pregovorima o cijeni - sve odrađujemo umjesto Vas.

Najčešća pitanja

Koliko traje postupak registracije?

Ukoliko nam pošaljete sve potrebne informacije, od ispunjena formulara na ovoj stranici, pa sve do uspješne registracije potrebno je otprilike tjedan dana. Nakon što se registrirate, kontaktirat ćemo Vas u roku od par dana i objasniti Vam sve potrebno te odgovoriti na sva Vaša pitanja. Zatim je potrebno da potvrdite svoj identitet fotografiranjem osobne iskaznice. Ujedno ćemo zabilježiti Vaše iskustvo i vještine kako bismo Vam mogli slati narudžbe koje odgovaraju Vašem profilu. Time ćemo završiti registraciju u potpunosti.

Kako izgleda sam proces? 

Čim klijent potvrdi narudžbu, mi ga nazovemo i provjerimo sve potrebne informacije i na temelju toga s klijentom preciziramo procijenjenu cijenu. Zatim narudžbu dodijelimo odgovarajućem majstoru.

Nakon što Vam dodijelimo narudžbu, odmah ćemo Vas kontaktirati. Tijekom razgovora ćemo Vam reći sve detalje, uključujući cijenu i datum početka posla. Ako prihvatite narudžbu, dolazite u dogovorenom terminu i prije početka rada s klijentom ispunite i potpišete kratku narudžbenicu (obrazac koji Vam mi šaljemo na e-mail). Obrazac sadrži ime majstora, klijenta i cijenu za navedeni posao. Na istom obrascu nalazi se i zapisnik o primopredaji koji ćete potpisati Vi i klijent kada narudžba bude uspješno provedena. To nam služi kao potvrda da je sve prošlo u redu i da su obje strane zadovoljne. Čim nam na e-mail pošaljete fotografiju zapisnika o primopredaji, izdat ćemo zahtjev za plaćanje na Vaše ime i poslati ga klijentu da nam uplati novac na račun. Adam brine o cijelom procesu plaćanja i time štedi Vaše vrijeme.

Kako dobivam uplate?

Svaku drugu srijedu šaljemo novac na Vaš bankovni račun koji navedete prilikom registracije. Uplaćeni novac ovisi o broju i veličini narudžbi (ukupna cijena obavljenog posla umanjena za naknadu za usluge) koje ste dovršili u prethodna dva tjedna. 

Moram li ja nešto plaćati Adamu?

S nama ne postoje nikakve registracijske niti mjesečne naknade! Naplaćujemo naknadu za usluge u iznosu od 27.5% samo za one narudžbe koje ste izvršili. Upravo time se razlikujemo od konkurencije, kod koje plaćate naknade bez garancije za narudžbe. Naknada se automatski oduzima od cijene koju plaćaju klijenti, a Vama na račun stiže konačni iznos, kako biste imali manje brige.

Hoću li sam određivati cijene?

Dodijelit ćemo Vam narudžbu s točno procijenjenom cijenom. Cijena se određuje putem našeg online kalkulatora na temelju prikupljenih podataka od strane klijenta i cijena koje odgovaraju cijenama u Vašem gradu. Ako dođete na mjesto gdje je potrebno odraditi više neočekivanog posla, cijenu možete prilagoditi. To se mora napraviti prije početka radova i obavezno se mora potvrditi potpisom narudžbenice od strane majstora i klijenta.

Tko osigurava materijal? 

Kod svake narudžbe ćemo Vas obavijestiti o tome je li boja uključena u cijenu ili ne. Informaciju ćemo zatim navesti i u potvrdi koju šaljemo majstoru na e-mail prilikom svake prihvaćene narudžbe, kako biste imali jasan pregled svega.

Moram li prihvatiti svaku narudžbu od Adama? 

Ne. Uvijek ćemo Vas obavijestiti sa konkretnom narudžbom koja u potpunosti odgovara Vašim kriterijima. Ako je prihvatite, u potpunosti je Vaša! Ne postoje penali za odbijene narudžbe. Stoga se ne morate natjecati s ostalim soboslikarima i davati cjenovne ponude kao što je to na drugim platformama.

bottom of page