top of page
globalni marketing

Uspješno europsko društvo

valjak

10.000+ dovršenih narudžbi

odabrali korisnici

Preporučuju zadovoljni klijenti

provjera autentičnosti

Provjereni soboslikari

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI

1.

ISPUNITE NARUDŽBU

Ispunite online obrazac koji će Vam prikazati procijenjenu cijenu. Zatim ćemo Vas telefonski kontaktirati i u slučaju da ste i dalje zainteresirani, potvrditi narudžbu.

2.

ADAM BOJA

Vi odredite termin kada će doći soboslikar i izvršiti bojenje zidova. Zahvaljujući velikoj mreži soboslikara možemo Vam zakazati termin već sljedeći radni dan od dana zaprimanja narudžbe.

3.

PREUZMETE I OCIJENITE

Prilikom preuzimanja obojanog prostora potrebno je samo potpisati zapisnik o primopredaji, uplatiti unaprijed dogovoren iznos na naš bankovni račun i ocijeniti posao soboslikara.

KAKO TO FUNKCIONIRA

Surađujemo s desetcima kvalificiranih soboslikara po cijelom Zagrebu

Narudžbe preko Adama su sigurne jer su naši soboslikari provjereni.

SIGURNOST

Sigurnost je prioritet. Soboslikari su provjereni i ocjenjeni od strane desetina klijenata. Plaćate samo ono što Vam je stvarno pruženo. Vašeg soboslikara isplaćujemo tek kada izvrši posao.

Brzo i lako naručivanje bojenja. Adam će naručiti majstora za Vas.

VRIJEME

Nemojte uzalud gubiti vrijeme na traženje i odabir soboslikara, na beskonačne provjere i pregovore o cijeni i terminu početka radova. Kontaktirajte nas, Adam će to napraviti za Vas. 

PODRŠKA

O svakom zahtjevu brine jedan od naših menadžera koji će Vas voditi kroz cijelu narudžbu i biti Vam na raspolaganju od same predaje zahtjeva sve do preuzimanja obojenog prostora.

ZAŠTO ADAM

bottom of page