top of page
Stabilní mezinárodní firma

Uspješno europsko društvo

rekonstrukce koupelny

4000+ dovršenih narudžbi

Recenze malíři pokojů

Preporučuju zadovoljni klijenti

Ověření malíři

Samo provjereni majstori

Kako Vam možemo pomoći?

civil-engineering_edited.png
6411702.png
11560311.png
plastering_edited.png

1.

ISPUNITE NARUDŽBU

Ispunite online obrazac koji će Vam prikazati procijenjenu cijenu. Zatim ćemo Vas telefonski kontaktirati i u slučaju da ste i dalje zainteresirani, potvrditi narudžbu.

KAKO TO FUNKCIONIRA

2.

ADAM RADI

Nakon potvrde vaše narudžbe, izdat ćemo dokument o uplati i uplatit ćete prvi depozit. Na datum koji ste odredili doći će zidar koji će pristupiti izvođenju zidarskih radova ili adaptacije. Zahvaljujući velikoj mreži zidara, usluge možemo pružiti na datum koji Vi odaberete.

3.

PREUZMETE I OCIJENITE

Prilikom završetka radova  potpisujete zapisnik o primopredaji kako bismo znali da je sve prošlo prema Vašim očekivanjima, uplaćujete ostatak unaprijed dogovorenog iznosa na naš žiro račun i ocjenjujete zidarski rad.

Surađujemo sa desetcima profesionalnih majstora

Anchor 2
Zakázky přes společnost Adam jsou bezpečné, jelikož naši malíři jsou prověření.

SIGURNOST

Sigurnost je prioritet. Zidare provjerava i ocjenjuje na desetke kupaca. Plaćate samo ono što zaista dobijete. U slučaju bilo kakvog problema pružit ćemo Vam punu podršku i ubrzati cijeli proces.

ZAŠTO ADAM

rekonstrukce koupelny

VRIJEME

Ne gubite nepotrebno vrijeme na biranje i odlučivanje između zidara, beskrajnih obilazaka i prepucavanja oko cijene. Obratite nam se, Adam će to učiniti za vas.

PODRŠKA

Svaku narudžbu obavlja jedan od naših menadžera, koji će Vas voditi kroz cijelu narudžbu i stoji Vam na raspolaganju do preuzimanja prekrasno renoviranog prostora.

Kako Vam možemo pomoći?

Anchor 8
Anchor 3

Manji zidarski radovI

Zidanje opekama i betoniranje

 

Bilo da gradimo nove strukture, obnavljamo postojeće ili stvaramo prilagođene zidarske dizajne, naši zidari posvećeni su pružanju iznimnog majstorstva u svakom projektu koji preuzimamo. Dovodimo vaše građevinske i zidarske projekte u život, osiguravajući da će izdržati test vremena.

Žbukanje zidova i stropova

Ako imate problema sa žbukom na zidovima, naši stručnjaci zidari su savršeno rješenje za vas! Vješto možemo nanositi žbuku na zidove i stropove, stvarajući besprijekorne, glatke površine koje služe kao platno za vaše snove o unutarnjem dizajnu. Bez obzira želite li popraviti postojeće površine, postići modernu i glatku završnicu ili stvoriti jedinstvene dekorativne elemente, pružamo izvanrednu kvalitetu.

Montaža vrata

Naša usluga montaže i demontaže vrata vaša je ulaznica za poboljšanje funkcionalnosti, sigurnosti i izgleda vaših životnih ili radnih prostora. Bez obzira trebate li nova vrata ili trebate zamijeniti stara, naši vješti zidari bez problema uklanjaju stara vrata i stručno postavljaju nova, osiguravajući glatki prijelaz koji će se uklopiti u vaš unutarnji dizajn i arhitektonski stil, bez obzira na materijal vrata.

86dce4dd7017116aa3aed4a902c84b15.jpg
Anchor 7
7b33f4c99869ea027640312e64e88864.jpg

Kompletne renovacije

Rušenje i obnova zidova 

Ako želite srušiti stari zid ili dodati novi, doživite strukturalnu transformaciju uz naše usluge rušenja i obnove zidova, gdje naši zidari kombiniraju precizno inženjering da preoblikuju i ponovo definiraju raspored prostora prema vašoj viziji.

Električne instalacije

 

Naši stručnjaci osigurat će da vaš dom besprijekorno funkcionira uz naše usluge električne instalacije, kombinirajući inovaciju kako bi pružili pouzdane rješenja za napajanje prilagođena zahtjevima suvremenog načina života.

Vodoinstalaterske usluge

 

Naši stručnjaci pokrivaju sve, od vodoinstalacija do sanitarnih radova, osiguravajući funkcionalnost i estetiku u vašim kuhinjama i kupaonicama.

Anchor 6
Anchor 5

adaptacija kupaonice

Montaža nove opreme

Obnovite svoju kupaonicu našim uslugama montaže nove opreme, bilo da se radi o tuš-kabini ili WC školjki, naši zidari nude moderne elemente i sadržaje koji se besprijekorno uklapaju u funkcionalnost kako bi stvorili prostor prilagođen vašoj udobnosti i stilu.

Pločice

 

Podignite eleganciju svoje kupaonice našim stručnim postavljanjem pločica na zidove ili podove, osiguravajući prekrasnu i vodootpornu površinu koja dodaje karakter i sofisticiranost vašem prostoru.

00d0085397989419963e5dfe4cc23ee0.jpg
9a158c16310bd9322f0df88e105f069c.jpg

žbukanje i bojanje

Žbukanje

 

Transformirajte svoje površine našim stručnim žbukanjem, osiguravajući glatke i besprijekorne zidove koji pružaju savršeno platno za vaš prostor. Nudimo uklanjanje stare žbuke i popravak te izradu nove žbuke od nule!

Soboslikanje

 

Od spavaćih soba do kuhinja, donosimo kreativnost u sve prostorije. Naše dekorativne tehnike uključuju lažne završetke, teksture i prekrasne uzorke. Nudimo slikanje vašeg interijera najboljom kvalitetom u gradu. Možete dobiti besplatnu ponudu putem našeg online kalkulatora.

Anchor 4

podovi

Plutajući pod

 

Plutajući podovi poznati su po luksuznom osjećaju po pristupačnoj cijeni i jednostavnom održavanju. Našom uslugom pružamo moderni i elegantan dodir vašim životnim prostorima, kombinirajući cijene na koje su naši klijenti navikli.

Vinilni podovi

 

Transformirajte svoje podove uz naše visokokvalitetne instalacije vinilnih podova, kombinirajući izdržljivost i vječnu privlačnost za elegantnu i otpornu podlogu u svakoj prostoriji.

e3158f6711eb2ee5afd2007e7d7e91f7.jpg
Anchor 1
f2d32af2741528865182dc98a216fba1_edited_

PLOČICE

Podne pločice

 

Podignite svoj prostor uz naše stručne usluge postavljanja pločica na pod, gdje se preciznost susreće s dizajnom, stvarajući trajnu i vizualno impresivnu osnovu koja odolijeva testu vremena.

Zidne pločice

 

Naši stručnjaci su sposobni pružiti osvježavajući i moderni izgled vašem domu poboljšavajući ljepotu unutarnjeg prostora s našim uslugama postavljanja pločica na zid.

Como podemos ajudar-te?

bottom of page